NIEUW: CLUB van 300, DOE MEE!

Bij de Speelgoedbank IJmond zijn 300 kinderen lid die opgroeien in minimagezinnen in de regio IJmond. Jaarlijks krijgen zij een bedrag van € 60,- om speelgoed en cadeaus van te kopen in onze mooie speelgoedwinkel. De stichting Speelgoedbank IJmond zoekt voor elk kind een donateur die jaarlijks een bedrag van € 60,- wil sponsoren: de “Club van 300”

Wil jij ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met jouw donatie zijn we minder afhankelijk van subsidies. Deze “Club van 300” sponsors worden jaarlijks uitgenodigd voor een bijzondere sponsor bijeenkomst, ontvangt regelmatig nieuws en nieuwtjes over de Speelgoedbank.

ALS PARTICULIER EEN BIJDRAGE LEVEREN

Heeft u geen speelgoed meer in huis en wilt u ons wel graag helpen? Dit kan uiteraard door het doen van een eenmalige donatie. Iedere bijdrage, groot en klein, is welkom en stelt de Speelgoedbank IJmond in staat om nog meer kinderen een fijne tijd te geven. 

U kunt nu ook direct een donatie doen door op de tekst in de gele knop te drukken. U komt dan op de donatie pagina van Geef.nl en via hen kunt u per IDEAL, bank of creditcard een bedrag overmaken. Klik op de “doneer nu direct” tekst om een donatie te doen.

ALS ORGANISATIE EEN BIJDRAGE LEVEREN

Wilt u met uw organisatie de Speelgoedbank helpen? Dat kan!
Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Neem dan contact met ons op via info@speelgoedbankijmond.nl

Word sponsor van de Speelgoedbank
Stichting Speelgoedbank IJmond heeft de hulp van financiële sponsoren hard nodig. Draagt uw bedrijf/afdeling, sportclub of team Stichting Speelgoedbank IJmond een warm hart toe? Meld u dan aan als (hoofd)sponsor van de stichting. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit zeker een aantrekkelijke optie.

Alle sponsoren van Stichting Speelgoedbank IJmond ontvangen, indien gewenst, de digitale nieuwsbrief, een rondleiding in onze prachtige winkel en een uitnodiging bij (sponsor-)activiteiten.

Hoofdsponsor > € 5.000,- per jaar
Met een bijdrage van € 5.000,- wordt u hoofdsponsor van de stichting Speelgoedbank IJmond. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een aantrekkelijke optie.
Sponsor > € 1.000,- per jaar
Door een bijdrage van € 1.000,- over te maken bent u een belangrijke sponsor van de stichting Speelgoedbank IJmond.